Στα Ψαρά ο Αλκιβιάδης Στεφανής

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία, βρίσκεται από χθες Δευτέρα 28 Αυγούστου στα Ψαρά.

Αρχικά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Ηρωικής Νήσου των Ψαρών, κ. Βρατσάνο Κωνσταντίνο με τον οποίο προσέγγισαν όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το νησί, εξετάζοντας τις επιλογές επίλυσής τους.

Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο και την  κα. Ανδριάνα Βρατσάνου Αγγελική,  υποψήφια στον συνδυασμό του κ. Στεφανή «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», συνομίλησαν με κατοίκους του νησιού.

Σε μια ενδελεχή συζήτηση με τους κατοίκους του νησιού, είχε την ευκαιρία να ακούσει τις ανησυχίες και τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας. Ο κ. Στεφανής εκφράζοντας τη σημασία που δίνει στα μικρά νησιά, ανέφερε ότι ήταν επιλογή του μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του να ξεκινήσει την περιοδεία του από τον Άγιο Ευστράτιο, ένα νησί  με μόλις 150 κατοίκους, τονίζοντας το ενδιαφέρον του για αυτά τα νησιά και τη διάθεσή του να προσφέρει λύσεις σε καίρια θέματα.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε να εργαστεί ακούραστα για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τοπική κοινότητα, εκφράζοντας την αγάπη του για τον τόπο. Τα Ηρωικά Ψαρά, είναι ένα νησί πού έχει πλούσια ιστορία και αποτελεί παράδειγμα έμπνευσης για την ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.